ASSEMBLEA DE SOCIS, CANVIS A LA JUNTA I ACTE DE RECONEIXEMENT A L’ISIDRE CHARLES

El passat  dimecres, 11 d’abril, se celebrà al restaurant  Font Moixina l’assemblea anual de socis de les Aules, amb un nombre d’assistents que gairebé arribà a la quarantena.

En el seu decurs es tractaren els punts habituals –estat de comptes i pressupost per al proper curs, comentari de les conferències, les sortides i les activitats de cinema que l’entitat porta endavant quinzenalment …- però el que centrà especialment l’atenció  de tots va ser el fet que, com ja estava anunciat,  Isidre Charles deixà la presidència de l’entitat després de vint-i-dos anys d’exercir-la de manera ininterrompuda i amb una dedicació més que remarcable. A proposta de la junta, l’assemblea decidí de nomenar-lo  President Honorari de les Aules.

La nova junta que s’aprovà queda formada d’aquesta manera:

PRESIDENTA: Mª Mercè Padrosa Juanola

VICEPRESIDENTA: Glòria Llinàs Miró

SECRETÀRIA: Conxita Ayats Aubert

TRESORER: Gabriel Plana Villegas

VOCALS: Antoni Bach Plaza

                                    Francesc Bragulat Bossom

     Anna Herreros García

                                    Maria Núria Tinto Bragulat

PRESIDENT HONORARI:   ISIDRE CHARLES I SAMARRA

A continuació, la reunió prengué un to més festiu, amb  un dinar i, tot seguit,  un acte d’homenatge i reconeixement a l’Isidre . Va ser un acte entranyable  en què un gran nombre de socis, alguns dels quals havien col.laborat  en les diverses juntes que s’han anat succeint al llarg dels anys, volgueren  estar al seu costat i recordar amb ell  els primers temps de funcionament de l’entitat, amb tots els problemes que va caldre anar superant per tirar-la endavant i amb mil anècdotes que compartiren.

A més, hi assistiren també representants de les institucions  que l’han conegut i li han fet costat al llarg de tots aquest anys:  la presidenta de l’AFOPA, senyora Muntsa Lamúa, així com l’Alcalde de la ciutat, senyor Josep M. Corominas i el Regidor de Cultura, senyor Josep Berga, el qual, a més, hi  assistí també com a representant del president del Consell Comarcal.

 

 

Al final, en un discurs emotiu, el mateix Isidre donà les gràcies pels obsequis  que li havien estat lliurats i, sobretot, per l’afecte i l’estimació que tots els assistents li expressaren i que segurament van ser per a ell la cosa més important i gratificant del dia.

 

A partir d’ara, tots esperem  poder continuar gaudint, a totes les activitats i sortides de les aules, de la seva presència amable, dels seus consells i del seu somriure sempre atent, que han estat una constant en la seva manera de ser i d’estar a l’entitat durant tots aquests anys  que l’ha presidida.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s